IdrottOnline - administration - Grund, Oskarshamn

IdrottOnline är idrottens verktyg för kommunikation och administration.

På denna grundutbildning kommer vi att fokusera på hur man registrerar medlemmar, kopplar dessa till grupper som vi skapar samt hur man tilldelar roller och behörigheter i föreningen.

För att delta på utbildningen så måste föreningen öppnat upp sin IdrottOnline-sida

Grundkursen är för er som är nya i IOL, har ni kommit in och börjat jobba lite i IOL så är det fortsättningen som är mer lämplig.

Innehåll:

• IdrottOnline-systemet
  • Min sida
  • Föreningsinfo-fliken
  • Medlemsregistret
  • Lägga till nya medlemmar
  • Söka och hantera medlemmar
  • Roller
  • Grupper
  • Kontakter
  • Föreningsrapporten
  • Statistik
  • LOK-stöd
  • Utbildningsmodulen (SISU-lärgrupp)

Mål och syfte

Introduktion, information och inspiration kring medlemsregistret i IdrottOnline. Förstå hur systemet hänger ihop och känna till de grundläggande funktionerna i medlemsregistret.

För vem: Grundkrav för att vara med på denna utbildning är att man antingen är huvudadministratör med fullständig behörighet till alla delar i IOL, eller att man har en personlig inloggning och blivit tilldelad rollen ”Klubbadministratör.

OBS! Ta med egen laptop, trådlöst WIFI finns.

• 2020-01-13
    • 2020-01-27 18:00 - 21:00
  • Oskarshamn, lokal meddelas i kallelsen
  • Vi bjuder på fika!
  • Kostnadsfri, ordinarie deltagaravgift är 500:- på utbildningarna inom IdrottOnline Klubb, Smålandsidrotten har subventionerat mellanskillnaden.

• 2020-01-13
    • 2020-01-27 18:00 - 21:00