Introduktionsutbildning för föreningsledare, Ludvika

Denna utbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande uppdrag.

Utbildningen är uppbyggd i följande avsnitt:

- Föreningen och demokratin
- Föreningen och idén
- Föreningen och verksamheten
- Föreningen och engagemanget
- Föreningen och administrationen

Kvällsfika ingår i kostnaden.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

• 2020-02-11
    • 2020-02-18 18:00 - 21:00
  • Konferensrum i Ludvika sporthall
  • Knalin Boström
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter anmälningstidens utgång faktureras hela kostnaden.

• 2020-02-11
    • 2020-02-18 18:00 - 21:00