Investering anläggning, Kalmar

Kvällen riktar sig till de föreningar som går i tankar om att utveckla sin anläggning. Under kvällen fokuserar vi på de olika stöd som finna inom Idrottslyftet anläggning. Vi kommer även att informera om några ytterligare aktörer som idrottsföreningar har möjlighet att söka bidrag från för att kunna utveckla sin anläggning.

Bidragsgenomgång (riktlinjer & förutsättningar):
- RF:s bidrag till anläggningar och idrottsmiljöer (Idrottslyftet-anläggning)

Information kring:
- Allmänna Arvsfonden och övriga stöd

Kvällen kommer ha ett erfarenhetsutbyte där vi kommer kunna ta del av goda exempel mellan deltagande föreningar samt ges möjlighet till att ställa frågor kring föreningens tänka anläggningsplaner.

För vem: Föreningar som går i tankar om att utveckla sin anläggning

Välkomna!

• 2020-01-28
    • 2020-02-12 18:00 - 21:00
  • Kalmar, lokal meddelas i kallelsen
  • Vi bjuder på fika!
  • Kostnadsfri
  • Alla återbud måste lämnas till Smålandsidrotten, tel. 036-34 54 29 eller lena.moberg@smalandsidrotten.se. Om återbud inte lämnas debiteras 200:-.

• 2020-01-28
    • 2020-02-12 18:00 - 21:00