IdrottOnline - administration fortsättning, Oskarshamn

IdrottOnline är idrottens verktyg för kommunikation och administration.

På denna utbildning lägger vi fokus på avgifter, aktiviteter med koppling till kalendrar och LOK-stödet samt utbildningsmodulen.

Innehåll:

• Importera medlemmar
  • Roller - lägga upp och hantera
  • Grupper - lägga till och hantera
  • Avgifter - lägga upp och hantera
  • Administration och statistik
  • Aktiviteter med koppling till kalender och LOK-stöd
  • LOK-stödshantering
  • Utbildningsmodulen

Mål och syfte

Ge fördjupade kunskaper i hantering av medlemsregister och övriga administrativa moduler i IdrottOnline - LOK-stöd, Idrottslyft och utbildningsmodul.

För att delta på utbildningen så måste föreningen lagt in sina medlemmar i IdrottOnline. För att kunna arbeta med aktivitetsfliken måste du ha rollen LOK-ledare. För att kunna arbeta med utbildningsfliken måste du ha rollen utbildningsansvarig.

OBS! Ta med egen laptop, trådlöst WIFI finns.

För vem: Föreningens aktiva ledare och den eller de som hanterar föreningens LOK-stödsansökan.

• 2020-02-11
    • 2020-02-24 18:00 - 21:00
  • Oskarshamn, lokal meddelas i kallelsen
  • Vi bjuder på fika!
  • Kostnadsfri, ordinarie deltagaravgift är 500:- på utbildningarna inom IdrottOnline Klubb, Smålandsidrotten har subventionerat mellanskillnaden.

• 2020-02-11
    • 2020-02-24 18:00 - 21:00