Truppgymnastik Basic

Välkommen till utbildningen Truppgymnastik Basic!

Baskunskap och grundövningar för truppgymnastikens tre grenar: fristående, trampett och tumbling. Här får du med dig grundpositioner i fristående, trampettens grunder och övningar till och med volt till mattberg samt teknik och metodik för tumbling med fokus på hjulning och rondat. Efter denna utbildning har du möjlighet att gå vidare till Trampett, Tumbling och Fristående steg 1.

Kurslängd: 1 dag

Förkunskapskrav: Deltagaren har behörighet att genomföra denna kurs från det år den fyller 15. För att bli antagen till kursen ska deltagaren ha genomfört och registrerat sig på kursen Intro Svensk Gymnastik. Det är en digital distanskurs som tar ca två timmar att genomföra. Kursen innehåller information som alla ledare inom Svensk Gymnastik ska känna till, bland annat om Gymnastikförbundets utvecklingsmodell, ledarskap och uppförandekod. Genom att genomföra Intro Svensk Gymnastik säkerställer du att du har rätt kunskaper för att delta på Truppgymnastik Basic. Här hittar du Intro Svensk Gymnastik.

Läs mer om Gymnastikförbundets utbildningar i truppgymnastik på gymnastik.se, klicka här.

• 2020-07-16
    • 2020-08-16 09:00 - 17:00
  • Digital Plattform
  • **Jessica Skogh, **Anna Walestad
  • Mat och boende ingår ej. Deltagare som ej är medlem i Gymnastikförbundet betalar 30 % mer på kurspriset.
  • Återbud görs 31 dagar före kursstart. Anmälan är bindande, endast läkarintyg gäller för återbetalning av kursavgiften*. Ändringar kan göras 14 dagar innan mot en avgift på 250kr.
  • Deltagaren har behörighet att genomföra denna kurs från det år den fyller 15. Deltagaren ska ha genomfört Intro Svensk gymnastik + Gymnastikens baskurs - träning och tävling / Baskurs Barn och Ungdom.
  • 28 av 27

• 2020-07-16