Åldersanpassad Fysisk Träning-Örnsköldsvik

En idrottsöverskridande utbildning för ökad kunskap om hälsa, prestation, individuell utveckling och skadeprevention. Fysisk träning för barn och ungdomar är ett kunskapsområde där myter och ingrodda begrepp har fått regera under lång tid. Modern forskning visar att dessa myter nu kan begravas. Det är dags att sprida ny kunskap!

Åldersanpassad Fysisk Träning vänder sig till dig som vill träna barn och ungdomar med rätt allsidig fysisk uppbyggnadsträning för en långsiktig utveckling.

Utbildningen består av följande moment:

Styrketräning

Uthållighetsträning

Koordinationsträning

Snabbhetsträning

Rörlighetsträning

Utbildningen innehåller lika stora delar teori och praktik där vi växelvis övar i praktiken det vi lär oss i teorin. Deltagare förväntas delta på både praktik och teori.

Ta med träningskläder

Vid frågor kontakta:

Ellen Forsberg 070-109 03 37

ellen.forsberg@rfsisu.se

• 2020-03-18
    • 2020-03-22 09:00 - 17:00
  • Friskis & Svettis
  • Jeanette Sjödin
  • Lunch, och fika ingår Var god meddela innan kursstart vid eventuell matallergi
  • Utbildningen kostar 1000:- / deltagare Subventionering vid Idrottslyft 500:- / deltagare
  • Anmälan bindande

• 2020-03-18