Webbanmälan

Projektledarutbildning, Fortsättning


Under fortsättningskursen sätter vi projektarbete i ett större sammanhang. Vi fördjupar oss i ledarskap, kommunikation och grupputveckling ur ett projektperspektiv. Vi tittar på de viktiga delarna i projektets olika faser med ett extra fokus på planering, uppföljning, utvärdering och implementering. Vi jobbar med Case i grupparbetsform, prövar olika metoder och verktyg samt tar del av varandras erfarenheter att leda projekt.

Förarbete  
Innan kursen ska du ha läst boken ”Att leda projekt från start till mål” som vi arbetar med under kursen gång samt en föruppgift som kommer i samband med kallelsen. Boken kan beställas via SISU Idrottsböcker. 

Målgrupp 
Erfarna projektledare som har gått Grund eller annan likvärdig utbildning. Med kunskaper i verktygen som används på grundutbildningen.  

Mål 
Efter genomgången kurs ska du som deltagare ha utvecklats ytterligare i rollen som projektledare och fått kunskaper i agil projektmetodik. 

Dag 1 
30 september 2020 startar med drop-in-fika från kl. 09.30, middag tillsammans på kvällen. 
Dag 2
1 oktober kl.08.00-16.00. 

Uppföljning sker på distans, datum och tidpunkt fastställs under utbildningsdagarna.

Anmälan
Din anmälan vill vi ha så snart som möjligt dock senast den 24 augusti 2020. Avbokning senare än 4 veckor innan kursstart debiteras med full avgift. Vid sjukdom krävs sjukintyg.

Kontakt
Vid frågor om utbildningens innehåll kontakta: 
Kristoffer Berg, Projekt- och processledare SISU Idrottsutbildarna 
kristoffer.berg@rfsisu.se 

Vid frågor om din anmälan kontakta: 
Linda Söderqvist, Administratör SISU Idrottsutbildarna 
linda.soderqvist@rfsisu.se 


Välkommen med din anmälan!

   

Information

      • 2020-09-30 09:30 - 2020-10-01 16:00
    • Bosön, Lidingö

Information

      • 2020-09-30 09:30 - 2020-10-01 16:00
    • Bosön, Lidingö
    • 6000 SEK
    • Eventuell resa bokas och betalas av deltagaren själv.

SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi utbildar och utvecklar idrottsrörelsen. Och vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.