Bidragskväll, Laholm

Vilka bidrag finns att söka för din förening? Hur ska ni gå tillväga?
Välkommen till en träff där vi kommer att informera om bidrag för föreningslivet.

Det finns olika sorters bidrag att ansöka om. Att ha koll på vilka bidragsmöjligheter som finns för er förenings verksamhet är mycket viktigt. Av den anledningen bjuder RF-SISU Halland tillsammans med Laholms kommun in till en informationsträff. Denna kväll kommer också Laholms kommuns föreningskonsulent informera om hur ni ansöker aktivitetsbidrag digitalt via APN.

Från ord till handling
Under kvällen går vi igenom bidragsmöjligheter som ni kan omvandla till handling i er förenings verksamhet. Samt hur ni utveckla föreningen i samverkan med oss och er fritidsförvaltning.

Målgrupp
Anställda, styrelsen, LOK-stödsansvariga, utbildningsansvariga och andra intresserade ledare.

Välkommen!

Laholms kommun och RF-SISU Halland