IdrottOnline Hemsida Grund - Uppsala

Denna kurs är en introduktion till IdrottOnlines hemsidesystem, EPiServer. Målet är att du efter kursen ska ha nog med kunskap för att känna dig trygg i hanteringen av föreningens eller träningsgruppens/lagets hemsida.

Målgrupp

Alla de som fått något slags hemside-ansvar hos sin förening i IdrottOnline, eller är intresserad av att lära sig. Vi kommer vara så pass grundliga att man behöver inte ha någon som helst förkunskap inom IdrottOnline eller hemsideredigering.

Förkunskaper & Krav

Egen dator

Rollen Administratör Hemsida, Redaktör Hemsida, eller Skribent Hemsida (antingen på föreningen, sektionen eller arbetsrummet som man ska redigera).

• 2020-03-03
    • 2020-03-09 18:00 - 21:00
  • IFU Arena, Dubbelkonferensen 2 tr., Råbyvägen 77, Uppsala
  • Pontus Englund
  • Avbokning måste ske 1 veckan innan kurstillfället.
  • 8 av 15

• 2020-03-03
    • 2020-03-09 18:00 - 21:00
  • IFU Arena, Dubbelkonferensen 2 tr., Råbyvägen 77, Uppsala
  • Pontus Englund
  • Avbokning måste ske 1 veckan innan kurstillfället.
  • 8 av 15