IdrottOnline - Hemsida forts, Leksand

IdrottOnline - Idrottens verktyg för kommunikation och administration.

Deltagarna får en fördjupad kunskap i hur man hanterar en hemsida i IdrottOnline.

Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i mediehantering, html-läget samt arbetsrumfunktionen.

Målgrupp
Personer som har ett lite större ansvar för föreningens IdrottOnlinesida vad gäller administration, struktur och utseende.

- Kort repetition Episerver grund
- Arbetsrum, behörigheter
- Media, bildhantering
- Integrera andra system
- Html-läget

OBS - Till denna utbildning behöver du ta med egen dator.

Mer information och manualer finns under www.idrottonline.se

Utbildningen kommer att genomföras enligt Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar gällande fysiska träffar, alternativt genomförs utbildningen digitalt.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela Kerstin Fryksén

• 2020-09-24
    • 2020-10-01 18:00 - 21:00
  • Leksand, lokal meddelas i kallelse.
  • Magnus Bobäck
  • Utbildningen är kostnadsfri.
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter anmälningstidens utgång och/eller uteblivet deltagande, faktureras 500 kr/person.

• 2020-09-24
    • 2020-10-01 18:00 - 21:00
  • Leksand, lokal meddelas i kallelse.
  • Magnus Bobäck
  • Utbildningen är kostnadsfri.