IdrottOnline - Hemsida grund, Avesta

IdrottOnline - Idrottens verktyg för kommunikation och administration.

IdrottOnline erbjuder en webblösning via Episerver CMS 9, vilket är det verktyg som används för att skapa och underhålla föreningens hemsida.

Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att för möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild-/dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.

Målgrupp
Personer som ska bidra i arbetet med föreningens hemsida, t ex lägga till text och bild, skapa sidor, nyheter och aktiviteter.

- Introduktion i Episerver
- Grundinställningar och design på portalsidan
- Boxlayout
- Visa olika sidtyper
- Skapa och publicera innehåll på sidtyper
- Infoga länk och bild

OBS - Till denna utbildning behöver du ta med egen dator.

Mer information och manualer finns under www.idrottonline.se

Utbildningen kommer att genomföras enligt Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar gällande fysiska träffar, alternativt genomförs utbildningen digitalt.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela Kerstin Fryksén

• 2020-10-06
    • 2020-10-13 18:00 - 21:00
  • Avesta
  • Magnus Bobäck
  • Utbildningen är kostnadsfri.
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter anmälningstidens utgång och/eller uteblivet deltagande, faktureras 500 kr/person.

• 2020-10-06
    • 2020-10-13 18:00 - 21:00
  • Avesta
  • Magnus Bobäck
  • Utbildningen är kostnadsfri.