Webbanmälan

Grundutbildning för utbildare ifhs

Det här är ett utbildningserbjudande för RF-SISU distrikten i samverkan med Bosöns Idrottsfolkhögskola.

Denna utbildarutbildning riktar sig till dig som ska bli utbildare för RF SISU:s idrottsövergripande utbildning ”Grundutbildning för tränare”. Utbildning består av två delar dels den allmänna och generella delen Grundutbildning för utbildare där du får grundläggande kunskap samt möjlighet att reflektera kring ämnen som är centrala i din roll som utbildare samt den mer kursspecifika delen där vi bearbetar upplägg och innehållet för den utbildning du själv kommer leda.


Syfte
Syftet med utbildningen är att ge dig en bra grund att stå på i din roll som utbildare där du får bra förutsättningar för att skapa goda lärmiljöer. en god kvalitativ utbildning samt får det stöd som du behöver. 

Vem är utbildningen för?
Utbildningen riktar sig till dig som ska bli utbildare för någon av idrottsrörelsens utbildningar. 

Det här får du
Du får ökad kunskap kring uppdraget och sammanhanget som utbildare, ledarskap samt hur på konkret skapar goda lärmiljöer. 

Anmälan senast den 15 augusti Avbokning senare än 4 veckor innan kursstart debiteras med full avgift. Vid sjukdom krävs sjukintyg. 

Fakta
Utbildningen sker i ett varierat lärande och består av totalt 20 utbildningstimmar. Ca 9 utbildningstimmar sker på de gemensamma träffarna samt att 11 utbildningstimmar sker ungefär via egna studier, där du tar dig till kunskap via en utbildningswebb samt gör ett antal uppgifter i det digitala klassrummet. 

Utbildningen startar upp ca 3 veckor innan den gemensamma träffen med egna studier. Material och inloggningsuppgifter skickas ut till dig innan dess. 
Den gemensamma träffen genomförs som en heldag den 4 september på Idrottens Hus (alternativt via digitala forum beroende på omständigheterna). Information om detta får du i samband med att materialet skickas ut. 

Information

      • 2020-09-04 08:00 - 17:00
    • Idrottens hus
    • Maria Ståhl
    • Du behöver vara utvald och godkänd av den organisation som du ska hålla utbildningen för. Därmed görs anmälan av organisatören/arrangören.

Information

      • 2020-09-04 08:00 - 17:00
    • Idrottens hus
    • Maria Ståhl
    • 700 SEK
    • I kursavgiften ingår utbildningsmaterial, lunch och fika under den fysiska dagen. Om utbildningen körs i digitalform är kostnaden 450 kronor
    • Du behöver vara utvald och godkänd av den organisation som du ska hålla utbildningen för. Därmed görs anmälan av organisatören/arrangören.

SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi utbildar och utvecklar idrottsrörelsen. Och vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.