IdrottOnline - Administration - Fortsättning (Digital utbildning)

För att delta i utbildningen ska ni ha gått grundkursen eller redan jobbat med medlemsregistret ett tag.

Mål och syfte
Ge fördjupade kunskaper i att hantering av medlemsregister och övriga administrativa applikationer i IdrottOnline - LOK-stöd, Idrottsmedel, Utbildning.

• Avgifter – skapa och hantera
• LOK-stöd
• Idrottsmedel
• Utbildningsapplikationen

Målgrupp
För er som ska administrera och ha ett övergripande ansvar för medlemsregistret i föreningen.

Utbildningsansvarig
Emma Jonnergård
emma.jonnergard@rfsisu.se

Kallelse
Skickas via e-post, glöm ej ange korrekt e-postadress vid anmälan. Kallelse skickas efter anmälningstidens slut.

• 2020-10-26
    • 2020-11-05 13:00 - 16:00
  • Digital utbildning
  • Emma Jonnergård
  • IdrottOnline - Aministration - Grund eller att ni redan jobbat med medlemsregistret ett tag.

• 2020-10-26
    • 2020-11-05 13:00 - 16:00
  • Digital utbildning
  • Emma Jonnergård

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning.