Temakurser i volleyboll 2/5 Servemottagning

Volleybollspäckad utbildningshelg med hela fem temakurser i Stockholm 21 - 23 augusti.

Äntligen en hel helg fylld till bredden av volleybollutbildning. Det blir hela fem stycken temakurser där man väljer själv vilka russin man vill åt alternativt ta alla kurserna.

Tema kurs 2/5 Servemottagning

Nyckeln till ett framgångsrikt lag är alltid servemottagningen! Vi tittar på organisationen och taktiken runt mottagningen men det stora fokusen ligger på hur vi tekniskt ska spela mottagning och hur vi kan utveckla spelaren snabbt till en bättre mottagare.

Temakurserna leds av Tony Westman, Tony är förutom passionerad även oerhört kunnig och meriterad efter många år av coachande i Svenska Elitserien och i klubbar och landslag runt om i Europa och världen. Han är också aktiv som instruktör åt Internationella Volleybollförbundet sedan 10 år.

Kurserna hålls i Forsgrenska hallen. För Forsgrenska som ligger på Medborgarplatsen blir detta premiäraktivitet efter att ha varit stängd för renovering under flera års tid.

Anmälan sker till varje ensklid temakurs.

Temakurserna genomförs i samarbete med Södermalms Volleybollklubb.

• 2020-08-12
    • 2020-08-22 09:00 - 12:30
  • Forsgrenska Hallen
  • För en deltagare är summan 400 kronor för en temakurs och därefter följer ett rabattsystem, Två temakurser, 700 kronor. Tre temakurser, 950 kronor. Fyra temakurser, 1150 kronor. Fem temakurser, 1300 kronor. Deltagaravgiften faktureras till deltagarens förening, om inte annat meddelas.

• 2020-08-12
    • 2020-08-22 09:00 - 12:30