Webbanmälan

Styrketräning, Skövde

På grund av rådande restriktioner så flyttas denna utbildning fram på obestämd tid. Information publiceras på denna sida så snart som möjligt. 

Du får grunderna i styrketräning och lär dig analysera vilken styrketräning som är gynnsam inom din idrott. Under kvällen får du testa praktiska övningar och vi diskuterar även olikheter och likheter i styrketräning för olika åldrar – barn, ungdomar och vuxna. Marielle Bengtsson är diskuskasterska och har bland annat erfarenhet som fystränare för IBF Falun, FC Trollhättan och Trollhättans Sportryttare. Marielle är idrottspedagog och har även last vetenskapliga Idrottstränarprogrammet med inriktning prestation. 

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709265827. 

Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress några dagar före utbildningen/föreläsningen.

Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat angetts i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.  

Information

      • 2020-11-12 17:30 - 21:00
    • Fika/lunch serveras
    • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ avgift faktureras föreningen.

Information

      • 2020-11-12 17:30 - 21:00
    • Fika/lunch serveras
    • 500 SEK
    • I avgiften ingår fika samt en licens till en webbportal med filmer och material för att kunna jobba vidare med temat i din roll som utövare eller ledare.
    • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ avgift faktureras föreningen.

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.