HLR och skadeutbildning, Borås

Att ha kunskaper om hur du bör agera när olyckan är framme ger trygghet både för dig och evenemangets besökare. Du får kunskaper om hur du bör agera vid hjärt- och lungräddning. Vi går även igenom akut skadebehandling och hur du bör agera vid vissa sjukdomsfall. I samband med utbildningen får du tillgång till webbportalen Akut skadebehandling.

Utbildningens innehåll:

• Så agerar du vid ett hjärtstopp
  • Vanliga skador/idrottsskador
  • Akut skadebehandling
  • Det bör en skadeväska innehålla
  • Allegiska reaktioner, astma, diabetes, epilepsi, feber och infektioner
  • Råd till den sjuke/skadade

Målgrupp
Funktionärer vid evenemang och idrottsledare, föräldrar, alla personer som vill lära sig HLR och mer om akut omhändertagande.

Utbildare
Johnny Sundling, HLR-utbildare och sjuksköterska

Datum och tid
Söndagen den 17 januari 2021, kl. 09.00-13.00

Sjuhäradshallen, Borås

Deltagaravgift

Anmälan
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709- 26 58 94.

Återbud
Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen hela deltagaravgiften. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse
Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress 2-3 dagar före utbildningen.

thomas.gehoor@rfsisu.se / 070 926 58 94

• 2021-01-10
    • 2021-01-17 09:00 - 13:00
  • Borås
  • Johnny Sundling
  • 500 kr/deltagare. Kontakta din RF-SISU konsulent för att ta reda på om ni kan få deltagaravgiften finansierad genom bidrag.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ avgift faktureras föreningen.

• 2021-01-10
    • 2021-01-17 09:00 - 13:00