Öka era evenemangsintäkter, Borås alt.digitalt

Vad är viktigt att tänka på för att få publik, besökare och deltagare till matcher, tävlingar och evenemang? Vad är det som attraherar dagens och framtidens publik och åskådare? Vi går igenom de olika stegen föreningen bör jobba med för att skapa ett långsiktigt och lönsamt biljett- och publikrekryteringsarbete. Vi skapar en större förståelse för hur man kan bearbeta och nå fram till publik och åskådare. Under utbildningen tar vi även upp ämnet hållbar sponsring.

Utbildningens innehåll:

• Sportmarknadsföring
  • Varumärkesutveckling inom idrotten
  • Intressentmodellen
  • 5 grundläggande principer om "fan engagement"
  • 6 rekommendationer om kunskap om våra fans
  • Trender och framgångsexempel
  • Verktyg för framgång i kampanj- och försäljningsarbete
  • 8 steg till hållbart sponsorskap

Målgrupp
Arrangemangsgrupper, styrelsemedlemmar och övriga som har ett intresse av att lära sig jobba mer strategiskt och långsiktigt med att öka sina evenemangsintäkter.

Datum och tid
Lördagen den 3 oktober 2020, kl. 09.00-16.00

Plats
Fysisk närvaro, Sjuhäradshallen eller digitalt via länk. Du som deltar digitalt får en länk skickad till dig som du ansluter till strax före utbildningens start.

Deltagaravgift
Fysisk närvaro: 1 200 kr/deltagare. Digital närvaro: 800 kr.

Anmälan
Sista anmälningsdag är c 10 dagar innan kursstart med reservation för att utbildningen kan bli fulltecknad tidigare.
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709- 26 58 33.

Återbud
Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen hela deltagaravgiften. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse
Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett mejladress 2-3 dagar före utbildningen.

anette.ellefsen@rfsisu.se / 070 926 58 33.

• 2020-09-29
    • 2020-10-03 09:00 - 17:00
  • Borås eller digitalt via länk
  • Frans Fransson
  • Lunch och fika ingår.
  • 1 200 kr / deltagare. Föreningar som är med och arrangerar SM-veckan kontaktar sin RF-SISU-konsulent för hjälp med finansiering av deltagaravgiften. Även om din förening inte är med och arrangerar SM-veckan kan ni ev få hjälp med delar av deltagaravgiften via RF-SISU. Kontakta din konsulent.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att hela deltagaravgiften faktureras föreningen.
  • Inga förkunskaper

• 2020-09-29