Värdskap och bemötande, Borås eller digitalt via länk

Volontären är ansiktet utåt i ett evenemang och bär en mycket viktig roll för ett lyckat genomförande.
Som volontär/funktionär/frivilligarbetare kommer du möta många människor och förmedla både information och känslor. Under utbildningen går vi igenom vad det innebär att vara volontär vid en tävling, match eller arrangemang. Vi pratar om vad du behöver förhålla dig till och vad som förväntas av dig. Vår förhoppning är att inspirera dig och ge dig kunskap för att kunna bidra till ett fantastiskt besök för åskådaren.
I samband med utbildningen får du kännedom om webbportalen Volontärens Värdskap – hjärtat i evenemanget.

Utbildningens innehåll:

• Förhållningssätt och värdegrund
  • Volontärsrollen – professionell och personlig
  • Säkerhet
  • Miljö och hållbarhet

Målgrupp
Du som jobbar eller någon gång vill jobba som volontär i ett arrangemang, mindre eller större spelar ingen roll. Som volontär har du en roll att fylla oavsett hur litet eller ett stort arrangemang är.

Datum och tid
Onsdagen den 26 januari 2021, kl. 18.00-21.00

Plats
Sjuhäradshallen, Borås eller digitalt via länk. Du som deltar digitalt får en länk skickad till dig som du ansluter till strax före utbildningens start.

Deltagaravgift
Fysiskt deltagande: 600 kr/deltagare. Digitalt deltagande: 300 kr/deltagare.
Kontakta din RF-SISU konsulent för att ta reda på om ni kan få deltagaravgiften finansierad genom bidrag: Sök din RF-SISU-konsulent här!

Anmälan
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709- 26 58 33.

Återbud
Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen hela deltagaravgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse
Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress några dagar före utbildningen.

• 2021-01-17
    • 2021-01-26 17:00 - 20:00
  • Borås eller digitalt via länk
  • Christian Haneson
  • Fysiskt delt. 600 kr/delt. Digitalt delt. 300 kr. Kontakta din RF-SISU konsulent för att ta reda på om ni kan få deltagaravgiften finansierad genom bidrag.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att hela deltagaravgiften faktureras föreningen.

• 2021-01-17
    • 2021-01-26 17:00 - 20:00