Matchledarutbildning i Stockholm 2020

Detta är en utbildning för dig som vill börja att vara med i din klubb och arrangera tävlingar. Efter denna utbildning kan du arbeta som matchövervakare under nationella tävlingar.

Anmälan
Vid rubriken Idrottsorganisation väljer du din förening inklusive den idrott du utövar. Prova olika alternativ om du inte får fram din förening som exempel IK Bolton alternativt Bolton etc. Den klubb du anger i din anmälan kommer att bli fakturerad för kursen. Skall något annat gälla ber vi dig kontakta vårt kansli.

Avbokningsregler
Gäller alla kurser och konferenser som arrangeras av Tennis Stockholm.

Alla eventuella avbokningar ska mailas till:  kansli@tennisstockholm.se

Kallelse
Kallelse mejlas till alla deltagare ca 5 dagar innan kursstart.

Målsättning
Att känna till tävlingsregler för att kunna bevaka matcher i nationella tävlingar.

- Tävlingsfunktionärer
- Tennisspelets regler
- Tillämpningar och spelarkoden
- Matchledarskap

Förberedelser

Viktigt att du läser igenom ”Regelsamlingen” i tävlingshandboken innan kursen börjar, kapitel 2, 3 och 8.

Vi kommer att repetera dessa under utbildningen.

Krav

• 2020-09-14
    • 2020-09-21 17:00 - 2020-09-22 22:00
  • Kungl. Tennishallen
  • Eget boende
  • Enklare måltid och kaffe ingår.
  • Avgiften inkluderar något att äta och kaffe samt kurslitteratur.
  • Gäller alla kurser och konferenser som arrangeras av Tennis Stockholm. Om avbokning sker senare än 1 vecka före kurstillfället debiteras hela kursavgiften om det ej kan styrkas med läkarintyg.
  • Inga

• 2020-09-14
    • 2020-09-21 17:00 - 2020-09-22 22:00
  • Kungl. Tennishallen
  • Eget boende
  • Enklare måltid och kaffe ingår.
  • Avgiften inkluderar något att äta och kaffe samt kurslitteratur.
  • Inga