Kassör Grundutbildning - Idrottens föreningslära / DIGITAL

Utbildningen genomförs i digital form. Du deltar hemifrån med din egen dator.
Utbildningen riktar sig till dig som kassör i förening. Kraven på föreningens redovisning och förvaltning har förändrats mycket de senaste åren. Vi går igenom rättsläget vad det gäller idrottens skattefrågor.

Mål med utbildningen
Utbildningen ger kunskaper i vad det innebär att vara kassör och sker inom ramen för Idrottens Föreningslära, fördjupning del 1.

-Aktuellt rättsläge
-Kassörens Roll
-Bokföringens organisation
-Ansvar i styrelsen
-Lite tips och råd i arbetet

All kommunikation sker via mail så var noga med att skriva in din mailadress korrekt. Vid felaktig mailadress kommer du att missa inloggningsuppgifter och viktig info.

Kursen är kostnadsfri. Avanmälan sker till carina.sjolander@rfsisu.se

För frågor om denna utbildning, kontakta carina.sjolander@rfsisu.se.

Välkommen med din anmälan!

• 2020-09-29 18:00 - 21:00
  • Digitalt via Teams. Egen dator krävs.
  • 9 av 40

• 2020-09-29 18:00 - 21:00
  • Digitalt via Teams. Egen dator krävs.
  • 9 av 40