Digital utbildning: Mens och träning

En föreläsning om hur menscykeln påverkar fysiskt och psykiskt. Anemi till följd av riklig mens, avbrott i mens kopplat till träning, PCOS och humörpåverkan är ämnen som berörs under kvällen. Kvällen vänder sig till dig som är 15 år och äldre.

- anemi till följd av riklig mens
- avbrott i mens kopplat till träning
- PCOS
- humörpåverkan

Målgrupp
Kvällen vänder sig till tränare/ledare/aktiva/vårdnadshavare som vill veta mer om hur menscykeln påverkar kroppen fysiskt och psykiskt.
Vi rekommenderar att deltagarna är 15 år och äldre.

Inga förkunskaper krävs.

Deltagaravgift
300 kr per person 500 kr per förening. Fakturan skickas till föreningen om inget annat angetts i anmälan. Återbud mindre än 5 dagar innan utbildningens start alt. att utebli medför att full avgift tas ut.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709265827.

Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka fem dagar före utbildningen/föreläsningen.

Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat angetts i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.

• 2020-11-25
    • 2020-12-02 18:00 - 20:30
  • 300 kr per deltagare om ni är fler från en förening blir priset 500 kr per förening.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ avgift faktureras föreningen.