Digital utbildning: Värdskap och bemötande

Volontären är ansiktet utåt i ett evenemang och bär en mycket viktig roll för ett lyckat genomförande.

Som volontär/funktionär/frivilligarbetare kommer du möta många människor och förmedla både information och känslor. Under utbildningen går vi igenom vad det innebär att vara volontär under SM-veckan. Vi pratar om vad du behöver förhålla dig till och vad som förväntas av dig. Vår förhoppning är att inspirera dig och ge dig kunskap för att kunna bidra till en fantastisk SM-vecka.

Utbildningens innehåll:

• Förhållningssätt och värdegrund
  • Volontärsrollen – professionell och personlig
  • Säkerhet
  • Miljö och hållbarhet

I samband med utbildningen får du kännedom om webbportalen Volontärens Värdskap – hjärtat i evenemanget

Volontärer

Deltagaravgift

Anmälan
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709- 26 58 33.

Återbud
Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en administrativ avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse
Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress några dagar före utbildningen.

• 2020-10-25
    • 2020-11-04 18:00 - 20:00
  • Digitalt via länk
  • Christian Haneson
  • 300 kr/deltagare, max 500 kr/förening om ni är fler från samma förening. Ta kontakt med din förenings RF-SISU-konsulent och undersök om föreningen har "resurs" som kan användas för att täcka del av deltagaravgiften.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ avgift faktureras föreningen.

• 2020-10-25
    • 2020-11-04 18:00 - 20:00