IdrottOnline - hemsida - Grund, Vetlanda

IdrottOnline är idrottens verktyg för kommunikation och administration.

Syfte och mål
Introduktion, information och inspiration kring IdrottOnline. Förstå hur systemet hänger ihop och känna till de grundläggande funktionerna på en hemsida i IdrottOnline.

Innehåll på utbildningen
- IdrottOnline-systemet
- Mina uppgifter
- Behörigheter
- Grundinställningar – förstasidan
- Design
- Bildhantering
- Infoga film
- Skapa webbsida
- Skapa nyhet
- Infoga bild och länk
- Kalender

Vi vill att ni tar med ert användarnamn och lösenord samt laptop, trådlöst wifi finns att tillgå.

För vem? Den i föreningen som har ansvar för hemsida och har rätt behörighet till hemsidan, minst redaktörsrättigheter.

På grund av rådande Corona-pandemi har vi i nuläget inte tagit beslut om höstens kurser kommer att genomföras fysiskt eller digitalt - detta kommer att meddelas i kallelsen!

• 2020-09-20
    • 2020-09-29 18:00 - 21:00
  • Vetlanda, lokal meddelas i kallelsen
  • Camilla Karlsson
  • Vi bjuder på fika!
  • Kostnadsfri, ordinarie deltagaravgift är 500:- på utbildningarna inom IdrottOnline, RF-SISU Småland har subventionerat mellanskillnaden.
  • 9 av 12

• 2020-09-20