IdrottOnline hemsida - fortsättning, Kalmar

IdrottOnline Klubb är idrottens verktyg för kommunikation och administration.

Syfte och mål
Deltagarna ska få kunskap om hur man hanterar en hemsida i IdrottOnline.

Innehåll på utbildningen
- Kort genomgång av grunder
- Design
- Arbetsrum
- Formulär
- Tid för föreningar att ta fram sina frågor som vi sedan jobbar med ihop alla som är på plats

För vem? Den i föreningen som har gått grundutbildningen och som har ansvar för hemsida och har rätt behörighet till hemsidan, minst redaktörsrättigheter. Deltagarna ska ha arbetat ett tag med en IdrottOnline-hemsida och ha kännedom om IdrottOnline-systemets uppbyggnad.

Vi vill också att ni tar med ert användarnamn och lösenord samt egen laptop till utbildningen, trådlöst wifi finns.

OBS! max 12 deltagare och 2 deltagare/förening.

• 2020-10-20
    • 2020-10-28 18:00 - 21:00
  • Kalmar, lokal meddelas i kallelsen
  • Johan Erlandsson
  • Vi bjuder på fika!
  • Kostnadsfri, ordinarie deltagaravgift är 500:- på utbildningarna inom IdrottOnline, RF-SISU Småland har subventionerat mellanskillnaden.
  • 4 av 12

• 2020-10-20