Mitt första ledaruppdrag

Vi följer utvecklingen kring Covid-19 och förhåller oss till Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Många barn och ungdomar får sitt första ledaruppdrag i tidig ålder. Denna utbildning är förberedande och ger unga ledare i åldern 12-15 år stöd i sin ledarroll. Det finns inte alltid tid och kunskap att utbilda sina egna unga ledare i föreningen och därför erbjuder RF-SISU Skåne denna utbildning som ett stöd för föreningarna och den enskilde ledaren.

Mål och syfte
Att erbjuda nya, unga ledare en förberedande utbildning i ämnet ledarskap. Målet är att de efter denna utbildning ska känna sig mer trygga i sitt första ledarskap.

• Varför vill jag bli ledare
• Idrottens värdegrund
• Pedagogiska metoder
• Barns utveckling
• Ledarskap/föreningskunskap
• Teambuilding
• Praktiska lekar och övninga

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till unga i åldern 12-15 år som är på väg in i ett ledarskap för första gången.

Utbildningsansvarig
Johanna Ingvaldson
johanna.ingvaldson@rfsisu.se

Kallelse
Skickas via e-post, glöm ej ange korrekt e-postadress vid anmälan. Kallelse skickas efter anmälningstidens slut.

• 2020-10-27
    • 2020-11-07 10:00 - 16:00
  • Järnvägens museum/Hörsalen, Banskolevägen 11, Ängelholm
  • Carina Zäll, Jasna Banaee
  • Gratis för idrottsföreningar med säte inom ”Familjen Helsingborg”, som innefattar kommunerna Bjuv, Åstorp, Perstorp, Örkelljunga, Ängelholm, Höganäs, Klippan, Svalöv, Helsingborg, Landskrona och Båstad.

• 2020-10-27
    • 2020-11-07 10:00 - 16:00
  • Järnvägens museum/Hörsalen, Banskolevägen 11, Ängelholm
  • Carina Zäll, Jasna Banaee

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning.