Hållbar Sponsring - Framflyttad till 2021

Utbildningstillfället är framflyttat till 2021, vi återkommer med mer information kring tid och plats.

Det här är ett bra tillfälle att öka på din kunskap om sponsorarbete i föreningen. Du ges goda förutsättningar att lyckas ännu bättre med föreningens intäkter. Du får även tips för att utveckla struktur och långsiktighet.

Vi presenterar de sex motiv som sponsorer efterfrågar. Vi ger exempel på hur olika företag skapar nytta och värde i sina sponsorskap och vi diskuterar hur er förening kan agera i tider av oro och kris.

Föreläsare: Frans Fransson

Frans är initiativtagare till landets första och enda yrkeshögskoleutbildning inom sports marketing, där han utbildat över 300 studerande. Han arbetar sedan drygt 15 år tillbaka som föreläsare och konsult med uppdrag mot idrotten. Inom sponsring har Frans arbetat med allt från att förpacka, sälja och aktivera sponsorskap, genomföra utredningar, värderingar och analyser, till att utbilda och kompetensutveckla rättigheter.

Kallelse

Kallelse skickas via e-post efter anmälningstidens slut, glöm inte att ange korrekt e-postadress vid anmälan.

• 2020-11-02
    • 2020-11-04 18:00 - 20:30