Värdskap i föreningen - digital utbildning

Varför en utbildning om värdskap?

Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna. Känslan av att vara väntad och bli sedd, inkluderad och trevlig bemött är grundläggande för att vi ska trivas och vilja vara delaktiga. Det är själva kärnan i såväl ledarskap, rekrytering av nya medlemmar, god kommunikation, ökat engagemang och lyckade arrangemang. Det är kärnan i varje enskilt möte. Med fokus på människan; mig själv, dig, oss och de vi möter – gör vi idrotten starkare, tryggare, roligare och utvecklande för fler. Denna utbildning ger dig insikter, råd och tips för att starta arbetet mot en mer välkomnande kultur i din förening och i din egen vardag.

Kallelse

Utbildningen kommer att ske via det digitala mötesverktyget Microsoft Teams. Mer information om upplägget för utbildningen får du i det bekräftelsemejl som skickas till din e-postadress efter att din anmälan är registrerad. En kallelse med en länk för att kunna ansluta dig till utbildningen skickas efter anmälningstidens slut. Var därför noga med att ange korrekt e-postadress när du anmäler dig.

• 2020-11-15
    • 2020-11-17 18:00 - 19:30