Fyrmanna, grundkurs level 4-7

Grundkurs för tränare i Fyrmanna i Torup

Svensk volleyboll bjuder tillsammans med Hylte/Halmstad Volleybollklubb bjuder in till en utbildning för tränare i Fyrmannavolleyboll.

Kursen riktar sig till dig som är tränare eller funderar på att träna barn och ungdomar främst mellan ca 10 och 14 år. Omfattar levlarna 4-7. Passar utmärkt även för föräldrar och äldre spelare som är nyfikna på uppdraget som ungdomstränare.

Fyrmannavolleyboll är ett fantasiskt sätt för barn och yngre ungdomar att utvecklas i eget tempo. Tanken med Levlarna är att spelarna ska känna att de kan ta steg allteftersom de skaffar sig mer erfarenhet.

Kursen innehåller bland annat följande:
- Teknik
- Taktik
- Träningsmetodik

Passa på att ta del av Jens Perssons gedigna kunskaper. Jens är förutom en av Svensk volleybolls mest erfarna instruktörer även en av del av Habo Wolley's framgångar.

• 2020-10-12
    • 2020-10-17 09:00 - 17:00
  • Torup
  • Jens Persson, Svensk volleyboll
  • Deltagaravgiften faktureras till deltagarens förening, om inte annat meddelas.

• 2020-10-12
    • 2020-10-17 09:00 - 17:00