Basutbildning för ridsportens ledare

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga i sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten.

Målgrupp: Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, grönt kort handledare, funktionärer och förtroendevalda.

Rekommenderad ålder: minimum 18 år.

Datum:  Den 15 november 2020

Plats:     Bosön, Olympiahuset, Lidingö

Tid:        Kl 10.00 – kl 16.30    (fika serveras från 09.30)

Material: Kursmaterialet inklusive utbildningsplan och hemuppgift skickas till dig per post i god tid före utbildningsträffen.

Utbildningsplan:

Basutbildning för ridsportens ledare består av både webbaserade studier (ca 10 studietimmar) och en utbildningsträff  (ca 8 studietimmar). I god tid före utbildningsträffen skickas arbetsboken till den adress du har angett vida anmälan. I arbetsboken finns en kod som används för att logga in på webbplatsen.

Innan utbildningsträffen går du igenom följande kapitel i arbetsboken och på webbplatsen:

* Ridsporten Vill

* Ridsportens organisation

* Tävlingsreglementet I

* Ledarskap; Jaget samt Jaget & Laget

* Hemuppgift att göra inför träffen: Gör hemuppgiften "Vad händer sen i berättelserna 1 och 2" på sid 16-17 i arbetsboken.  Ta med dina två berättelser till utbildningsträffen.

Utbildningsträffen innehåller följande områden:

- Ledarskap

- Kommunikation

- I samspel med andra

- Diskussion

• 2020-10-25
    • 2020-11-15 10:00 - 16:30
  • Bosön, Olympiahuset, Lidingö
  • inkl. kursmaterial samt fm-fika, lunch och em-fika.
  • Anmälan är bindande.

• 2020-10-25
    • 2020-11-15 10:00 - 16:30
  • Bosön, Olympiahuset, Lidingö
  • inkl. kursmaterial samt fm-fika, lunch och em-fika.
  • Anmälan är bindande.