Webbanmälan

DUS-konferens 2020

Välkommen till årets digitala DUS-konferens!

Äntligen har det blivit dags att samla alla DUSare runt om i landet för att diskutera aktuella frågor och utbyta erfarenheter med varandra.
Året som har gått har varit annorlunda och utmanande på många sätt och behovet att ventilera och diskutera utmaningar är stort. 

I vanliga fall innebär DUS-konferens glada möten, härlig gemenskap och givande samtal. I år ska vi göra vårt bästa för att bibehålla det men vi gör det i ett digitalt format.

Den 28 november kl 13 samlas vi i ett gemensamt Teams-möte. Under ett par timmar kommer vi att processa olika frågeställningar tillsammans och vi kommer även bjuda på en inspirerande föreläsning om hur vi arbetar på bästa sätt i ett digitalt forum. 

En länk till mötet kommer att skickas ut den 27 november. Ni får gärna lov att sitta tillsammans i ert distrikt men tänk på att följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Om ni planerar att sitta tillsammans - anmäl er allihop så vi har koll på deltagarantalet men ange i anmälan att ni avser att sitta tillsammans så vi vet hur många uppkopplingar vi kommer att ha. Deltagandet är givetvis helt kostnadsfritt!

Har ni inspel eller frågor som ni vill lyfta under DUS-konferensen, hör gärna av er till hanna.danewid@ridsport.se 

Vi ses den 28 november!

Hästiga hälsningar
Centrala Ungdomssektionen

Information

    • 2020-11-27
      • 2020-11-28 13:00 - 16:30

Information

    • 2020-11-27
      • 2020-11-28 13:00 - 16:30