IdrottOnline - Administration - Fortsättning för administratörer- Digitalt

Med IdrottOnline erbjuds idrottsföreningen en modern hemsideslösning för att hantera och publicera information, lag- och gruppsidor inklusive aktivitetskalendrar, administrera medlemsarkiv, söka LOK-stöd, dokument- och bildhantering i ett mediaarkiv och mycket mer.

Denna kurs ger dig kunskap för att kunna administrera:

• Avgifter, att jobba med medlems- och träningsavgifter
  • Idrottsmedel, att ansöka och redovisa ansökningar
  • Fördjupning i medlemsregistret, kursdeltagarens egna önskemål

Länk till utbildningen skickas ut innan utbildnings tillfället.

Inför utbildningen:

Se till att ni har inloggningsuppgifter till Er förenings hemsida.

Önskar Ni IdrottOnline kurs i Er förening eller i kommunen tillsammans med andra föreningar kontakta
Thorbjörn Flood, tel 010-476 42 15

Vid frågor kontakta:
Irene Andersson
irene.andersson@rfsisu.se

• 2021-10-24
    • 2021-10-27 18:00 - 21:00
  • Digitalt
  • Örjan Eriksson
  • 500 SEK
  • Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än 3 dagar före kursstart gäller full debitering. Utbildningen subventioneras via Projketstöd IF Barn och Ungdom.
  • Ha gått grundutbildning eller ha erfarenheter av att arbeta i medlemsregistret i IdrottOnline.

• 2021-10-24
    • 2021-10-27 18:00 - 21:00