Digital utbildning - Introduktionsutbildning för föreningsledare

Denna utbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande uppdrag.

Utbildningen är uppbyggd i följande avsnitt:

- Föreningen och demokratin
- Föreningen och idén
- Föreningen och verksamheten
- Föreningen och engagemanget
- Föreningen och administrationen

Viktigt att du vid anmälan anger en fungerande e-postadress dit vi kan skicka inloggningsuppgifter till den digitala utbildningen.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

• 2021-03-07
    • 2021-03-10 18:00 - 21:00
  • Digital
  • Utbildningen är kostnadsfri.
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter anmälningstidens utgång och/eller uteblivet deltagande, faktureras 500 kr/person.

• 2021-03-07
    • 2021-03-10 18:00 - 21:00
  • Digital
  • Utbildningen är kostnadsfri.