Återanvända - Webbinarie - LOK-appen, IdrottOnlines nya app

Anmälan ska vara gjord senast 26/1 kl 15. Mötet kommer att hållas digitalt i Microsoft Teams och länk skickas ut i anslutning till mötet.

IdrottOnline är idrottsrörelsens egna administrationsverktyg. Det är gratis för föreningar att använda och är en länk mellan idrottföreningar, förbund och Riksidrottsförbundet. Under 45 minuter går vi igenom nya LOK-appen (registrering av närvaro kopplat till IdrottOnline) och vilka förutsättningar som krävs.

Idrottsföreningar i Skåne kan kontakta pia.bergknut@rfsisu.se för frågor om systemet och angående tillfället.

• 2021-01-26
    • 2021-01-26 19:00 - 19:45
  • digitalt
  • Pia Bergknut

• 2021-01-26
    • 2021-01-26 19:00 - 19:45
  • digitalt
  • Pia Bergknut

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning.