Webbanmälan

Introduktion i att utbilda digitalt för dig som konsulent inom RF-SISU

Denna utbildning riktar sig till dig som är utbildare och konsulent inom RF-SISU och är ny i din roll och vill uppdatera dig för att kunna ta ett första steg i att genomföra utbildningar i en digital miljö. Under tre timmar utspritt på två tillfällen får du kunskap i de grundläggande funktionerna för Teams och Zoom som är värdefulla att använda vid ett utbildningstillfälle digitalt. Du får även möjlighet att utbyta erfarenheter med andra efter att fått möjlighet att testa med vänner eller kollegor på hemmaplan. 

Målgrupp:
Utbildare och konsulenter inom idrotten som är nybörjare och vill uppdatera dig kring de viktigaste funktionerna för att kunna genomföra utbildningar i en digital miljö 

Syfte:
Ge kunskap om de viktigaste funktionerna för att kunna komma igång och använda Teams och Zoom i utbildningssammanhang. 

Mål: 
Stärka kunskap och färdighet hos utbildare och konsulenter i att genomföra utbildningsinsatser digitalt

Datum och tid: 25 januari och 29 januari. Klockan 08:30 – 10:00

OBS! För att få djupare kunskap kring lärande och pedagogiska principer som är värdefulla ha med dig i rollen som utbildare rekommenderar vi dig att gå vår Grund- eller fortsättningsutbildning för utbildare.

Kontakt:
Maria Ståhl, maria.stahl@rfsisu.se

Information

      • 2021-01-25 00:00 - 2021-01-29 00:00
    • Maria Ståhl

Information

      • 2021-01-25 00:00 - 2021-01-29 00:00
    • Maria Ståhl

SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi utbildar och utvecklar idrottsrörelsen. Och vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.