När laget är skillnaden

Kom och lyssna på Matilda Boson, som spelat 207 landskamper men förlorat fler än hon vunnit. Hon berättar om hur laganda, träningsgemenskap och små små steg i rätt riktning ,är det som drivit henne framåt efter tunga förluster och perioder. Hör om hur själva resan mot mästerskap och uppsatta mål motiverar lika mycket som själva målet – att ta saker framåt och en dag ta medalj.

• ”Jag har inte en enda guldmedalj från min professionella handbollskarriär, men när jag ser tillbaka på min tid som handbollsspelare så hittar jag en hel hög av ”medaljer”. För mig är att vinna att orka kämpa och ställa sig upp igen och försöka en gång till, en gång till och en gång till.” säger Matilda.

Några axplock av meriter:

• EM-silver 2010
  • Årets spelare 2007
  • 2 OS
  • 5 EM
  • 2 VM

Frågor om utbildningen

kontakta

Joanna Stassos Wolf

mail:  utveckling@stockholmhandboll.se

Utbildningen är en digital föreläsning och är kostnadsfri

• 2021-03-16 18:00 - 19:30