Digital LOK-stöds Drop-in

Är du ledare, administratör eller LOK-stödsansvarig i din förening och har frågor om LOK-närvaroregistrering eller LOK-ansökan i IdrottOnline? Kom och träffa oss digitalt på detta drop-in tillfälle så hjälper vi dig vidare.

Under den här lunchtimmen kan du koppla upp dig så hjälper vår IdrottOnline-expert Örjan dig.  Var med hela timmen, eller stanna bara tills du fått svar på dina frågor. Ingen anmälan.

Innehåll:
Har du kört fast, eller har du frågor om något som rör LOK*, till exempel:
•                     Grupper
•                     Aktiviteter
•                     Kalender
•                     Registrering/närvaro
•                     App
•                     Ansökan
•                     LOK-stödsregler

Vad vill du ha hjälp med?
Om du redan nu vet vad du vill ha hjälp med - skriv in din fråga till orjan.eriksson@rfsisu.se

Du kan också ställa dina frågor direkt under tillfället om du vill, via chatt eller via mikrofon.

Klicka här för att delta i mötet.

• Sista anmälningsdag  – ingen bara koppla upp dig
  • Kurstillfällen