LOK-stöd i praktiken

Vi går igenom hur er förening närvaroregistrerar och ansöker om LOK-stöd digitalt i IdrottOnline och appen. Under timmen finns också möjlighet att ställa frågor från just er förening. Du väljer själv om du deltar hela timmen eller droppar in med er specifika fråga.

LOK-stöd kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott. Senast den 25 augusti ansöker ni om LOK-stöd för vårens aktiviteter. Numera ska all närvaroregistrering ske digitalt. Magnus "Lappen" Persson går igenom hur er förening närvaroregistrerar och ansöker om LOK-stöd digitalt i IdrottOnline. Under timmen finns också möjlighet att ställa frågor från just er förening. Du väljer själv om du deltar hela timmen eller droppar in med er specifika fråga.

IdrottOnline är idrottsrörelsens egna administrationsverktyg. Det är gratis för föreningar att använda och är en länk mellan idrottföreningar, förbund och Riksidrottsförbundet.

Utbildningen kommer att ske online via Microsoft Teams. Du kan delta i mötet via Teams-appen eller i någon av webbläsarna Chrome eller Edge.

Anslut till mötet här

• 2021-08-11