Ny i Styrelsen

Träff för nyvalda styrelseledamöter

En introduktionsträff för all er som är nya eller känner som känner att ni behöver fylla på med kunskap om styrelsearbete.
Under träffen tar vi upp vad du som nybliven styrelseledamot behöver känna till för att ditt styrelseuppdrag ska bli så bra som möjligt både för dig och för din förening.
Vi utgår från arbetsmaterialet Vår Ridsportförening som ger dig verktygen för ett framgångsrikt föreningsarbete och du får också möjligheten att knyta nya kontakter, utbyta tankar och erfarenheter med styrelseledamöter från andra ridsportföreningar.

Arbetsmaterialet finns att beställa via sisu idrottsböcker om så önskas, hör med din förening om ni inte redan har boken på er förening!
Boken är inte obligatorisk för träffen.

Dag: Tisdag 27 April

Tid: 18.30

Plats: Digital, via Teams. Länk mailas ut dagen innan.

Kostnad: 100kr per person medlem i förening i Södermanland eller Västmanlands Ridsportförbund. Vi fakturerar föreningen.
200kr per person för medlemmar från andra distrikt. Vi fakturerar anmäld person.

• 2021-04-27
    • 2021-04-27 18:30 - 21:00
  • Digital
  • 100 SEK
  • 100kr per person för medlemmar i förening ansluten i Västmanland eller Södermanlands Ridsportförbund, faktureras föreningen. 200kr per person från övriga distrikt, faktureras till anmäld person.

• 2021-04-27
    • 2021-04-27 18:30 - 21:00