Digital träff för Dalarnas boxningsföreningar

RF-SISU Dalarna bjuder tillsammans med Svenska Boxningsförbundet in samtliga boxningsföreningar i Dalarna till en digital träff. Vi gästas av Love Holgersson som berättar om sin satsning mot OS.

Teman för kvällen
- Inspirationsföreläsning av Love Holgersson
- Information från Svenska Boxningsförbundets satsning mot en jämställd, trygg och attraktiv boxningsmiljö
- Information om idrottens ekonomiska stöd
- Möjlighet att ställa frågor

Viktigt att du vid anmälan anger en fungerande e-postadress dit vi kan skicka inloggningsuppgifter.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@rfsisu.se

• 2021-05-21
    • 2021-05-26 18:00 - 19:30