Så skapar vi en smittsäker föreningsverksamhet

I takt med att samhällets restriktioner förändras och förhoppningsvis trappas ned kommer fler föreningar att starta upp verksamheter och evenemang igen.

RF-SISU Halland, Länsstyrelsen och Bästa samverkansplatsen bjuder in till en träff där vi samtalar om framtiden med fokus på:
- Hur skapar vi en smittsäker verksamhet?
- Deltagarna få ta del av en aktuell lägesbild över pandemin, olika erfarenheter och information om hur kommunala smittspridningsinspektörer genomför sina inspektioner.

Program:
Niklas Nordgren, beredskapsdirektör Länsstyrelsen i Hallands Län, ger oss en lägesbild, med både regional och nationell karaktär.
Peter Gårdestedt, RF-SISU Halland: Idrottens erfarenheter kring anpassade arrangemang.

Kommunal Smittspridningsinspektör: Vad ska föreningen tänka på inför en inspektion? Hur går en inspektion går till?

Dessutom kommer kvällen bjuda på panelsamtal och erfarenhetsutbyte.

Kontaktpersoner:
Rebecca Nordström,