Webbanmälan

Första hjälpen och HLR för funktionärer vid SM-veckan Piteå 2022

En utbildning som ger dig kunskaper och färdigheter att rädda en annan människas liv, men även begränsa skador och komplikationer. 

Du kommer få kunskap om den första hjälp som ges till en sjuk eller skadad person innan professionell personal är på plats.

Du får grundläggande färdigheter i HLR, som är den behandling som ges för att få i gång hjärtverksamheten och andningen hos någon som har fått hjärtstopp. Under utbildningen kommer du även få bekanta dig med en hjärtstartare och veta mer om rekommenderad utrustning för en bra första hjälp.


Utbildningen uppfyller Arbetsmiljöverkets föreskrifter och Arbetsmiljölagen och erbjuds alla ideella och funktionärer som ska delta under SM-veckan Piteå 2022.  
Utbildare är Räddningstjänsten i Piteå.

_______________________________________________________________________

Om du drabbas av tekniska problem vid anmälan, skicka namn, fullständigt personnummer, organisation, arrangemangets namn och datum till norrbotten@rfsisu.se. 

  

Information

  • 2022-02-22
    • 2022-03-01 18:00 - 20:30
  • Räddningstjänsten, Piteå

Information

  • 2022-02-22
    • 2022-03-01 18:00 - 20:30
  • Räddningstjänsten, Piteå

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.