Digital föreläsning - Föreningsstadgar

- Vilken verksamhet ska bedrivas, vad har föreningen kommit överens om och vad har man att förhålla sig till enligt stadgarna?

- Vad står det i din förenings stadgar?

- Vad innebär stadgarna?

Vi vänder oss till dig som är förtroendevald i föreningsstyrelse, kommitté eller sektion och vi utgår från Riksidrottsförbundets stadgemall.

Föreläsare
Anci Wadman, RF-SISU Dalarna

Viktigt att du vid anmälan anger en fungerande e-postadress dit vi kan skicka inloggningsuppgifter.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, eller om du har frågor/funderingar, vänligen kontakta Kerstin Fryksén

De uppgifter som lämnas vid anmälan förvaras enligt plan för personuppgifter.

Din e-postadress kan komma att användas för liknande erbjudanden.

• 2021-10-24
    • 2021-10-26 12:00 - 13:00
  • Teams
  • Föreläsningen är kostnadsfri.

• 2021-10-24
    • 2021-10-26 12:00 - 13:00
  • Teams
  • Föreläsningen är kostnadsfri.