Digital föreläsning - Styrelsens ansvar

Vi fokuserar på vilket ansvar du som invald i styrelsen har under ditt uppdrag gentemot föreningen.
Vilka skyldigheter och rättigheter som ingår i uppdraget samt vikten av att löpande följa upp föreningens verksamhet.

Föreläsare
Erik Timblad, RF-SISU Dalarna

Viktigt att du vid anmälan anger en fungerande e-postadress dit vi kan skicka inloggningsuppgifter.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, eller om du har frågor/funderingar, vänligen kontakta Kerstin Fryksén

De uppgifter som lämnas vid anmälan förvaras enligt plan för personuppgifter.

Den e-postadress kan komma att användas för liknande erbjudanden.

• 2021-11-07
    • 2021-11-08 18:00 - 19:00
  • Teams
  • Föreläsningen är kostnadsfri.

• 2021-11-07
    • 2021-11-08 18:00 - 19:00
  • Teams
  • Föreläsningen är kostnadsfri.