Webbanmälan

Tävlingsledarutbildning - ny version 2021

Välkommen till en mycket efterfrågad tävlingsledarutbildning! De deltagare som var anmälda till utbildningen våren 2020 kommer att ha förtur. Max två utbildningsplatser per förening. 

Ytterligare en tävlingsledarutbildning planeras under hösten 2021, den kommer att förläggas syd/väst ut i Sverige 31 oktober. Utbildare för den utbildningen är Roger Edeflod. Inbjudan kommer ut i mitten av augusti. 

Frågor/funderingar? Hör av dig till utbildningskoordinator Marit Brodd Almgren, marit.brodd.almgren@svenskbordtennis.com, tel: 073 749 08 11. Välkommen till Svenska Bordtennisförbundets, SBTF:s, nya tävlingsledarutbildning. Sedan december 2020 har SBTF börjat arbeta med bl.a. tränarutbildningar via en ny utbildningsplattform. Även den digitala delen av tävlingsledarutbildningen finns där nu, tillgänglig för de som anmäler sig till tävlingsledarutbildningar. 

Den nya tävlingsledarutbildningen blir en kombination av en digital del, som ska vara genomförd och godkänd, innan du deltar på den fysiska delen. Du anmäler dig här nedan till båda delarna. Den digitala utbildningen kommer du att kunna genomföra under några veckor i augusti och den ska senast vara inlämnad 27 augusti. 

OBS! P.g.a. rådande omständigheter jobbar vi för att hitta en säker och trygg utbildning för alla intresserade. 

Sista anmälningsdag är fredag 6 augusti.

Varmt välkommen!


Utbildningen:

Syftet med utbildningen är att samtliga tävlingsarrangörer i Sverige ska få samma grundkunskaper, när det gäller kraven på en tävlingsledare, samt att höja kvaliteten på våra tävlingar.

Vi arbetar med ett uppdaterat och moderniserat utbildningsmaterial och utbildningen består av en digital och en fysisk del. Den digitala delen kommer du att få tillgång till senast i början av augusti (datum kommer senare). Den delen består av bland annat materialet "Att arrangera en pingistävling" och flera andra dokument, en enklare tidssättningsövning samt quiz-frågor. Den fysiska delen, som går av stapeln i Linköping lördag 18 september innehåller bl.a. reflektioner och frågor från den digitala utbildningen samt övningar om lottning och tidssättning. I samband med utbildningen kommer du att få en översiktlig genomgång av tävlingsprogrammet TTCoordinator. 

Krav på tävlingsledaren:

Så här uttrycks kraven i SBTF:s Tävlingsregler §24:

”För tävlings genomförande ansvarar, av arrangören utsedd, tävlingsledare. Från och med säsongen 2005/06 skall tävlingsledaren ha genomgått SBTF:s tävlingsledarutbildning för att tävlingssanktion skall beviljas”.

Tidpunkt:

Fysisk utbildning lördag 18 september kl. 9:30-18 i Linköping.

Plats:

Utbildningen kommer att hållas i konferenslokalen "Bergkvist" i föreningshuset Fontänen, Västra Vägen 32, 582 28 Linköping.

Kostnad:

1 500 kr, vilket inkluderar kurskostnad för den digitala och fysiska delen, för- och eftermiddagsfika, lunch, kurslitteratur och del i konferensrum. 

Utrustning:
Vi vill att deltagarna tar med sig egen bärbar dator för att kunna öva i programmet TTCoordinator. 
Du får tillgång till en övningslicens i 14 dagar. Om du inte har egen dator får du räkna med att köra tillsammans med någon annan deltagare. 

Utbildningsledare:
Mika Hasmats, SBTF

Anmälan:
Du anmäler dig via arrangemangslistan på www.svenskbordtennis.com, länken hittar du här.

Avgiften för utbildningen betalas via Swish eller kort i samband med din anmälan, sista anmälningsdag är 6 augusti.
Anmälan är bindande. 

Avbokning:

Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas 1000 kr. 

Behöver du boende:

Behöver du boende bokar du det själv. Vi rekommenderar några hotell i närheten av utbildningslokalen:

Best Western and hotel Linköping
Clarion Collection Hotel Slottsparken
Scandic Frimurarehotellet

Vill du veta mer?
Ta kontakt med utbildningskoordinator Marit Brodd Almgren, marit.brodd.almgren@svenskbordtennis.com tel: 073 749 08 11.
Varmt välkommen med din anmälan!


Information

 • 2021-09-01
  • 2021-09-18 09:30 - 18:00
 • Mika Hasmats
 • 1500 SEK
 • Avgiften inkluderar konferenskostnad, kurslitteratur, digital och fysisk utbildning samt lunch och fika under utbildningsdagen.
 • Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas 1 000 kr vid avbokning.

Information

 • 2021-09-01
  • 2021-09-18 09:30 - 18:00
 • Mika Hasmats
 • 1500 SEK
 • Avgiften inkluderar konferenskostnad, kurslitteratur, digital och fysisk utbildning samt lunch och fika under utbildningsdagen.
 • Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas 1 000 kr vid avbokning.