Webbanmälan

Digital utbildning: In or outside the box

Bli utbildare i din förening och bidra till respekt och schysst kultur.

In or outside the box är ett samtalsmaterial på 3 gånger 45 minuter med syfte att bidra till respekt och schysst kultur. Det riktar sig till träningsgrupper mellan 11-19 år som eftersträvar sunda värderingar. Inom vissa idrotter vittnar man om en machokultur som bidrar till en miljö med språkbruk och beteenden som inte rimmar med idrottens värdegrund. Under gruppträffarna får ungdomarna, under handledning av dig som utbildare, diskutera jämställdhetsfrågor. Diskussionerna har till syfte att förebygga alla delar av våldspyramiden. På så sätt eftersträvar vi en schysst kultur med jämställda värderingar och respekt. 

Efter utbildningen är du redo att leda utbildningen med ungdomarna i din förening. Du får med dig det material som du behöver för att hålla i passen om 3*45 min. 

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709265894. 

Återbud lämnas senast 2 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka fem dagar före utbildningen/föreläsningen.

Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat angetts i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”. 


Information

  • 2021-10-11
    • 2021-10-18 17:30 - 21:00
  • Digital
  • Shkar Nawzad
  • 300 SEK
  • Kostnadsfritt för medlemmar i föreningar som tillhör Göteborgs kommun. För övriga föreningar gäller 300kr deltagare, max 500kr förening. Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat anges i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd till deltagaravgiften. För information kontakta er RF-SISU konsulent och fråga om "resurs-medel"
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ avgift faktureras föreningen. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.
  • Inga förkunskapskrav

Information