Digital: IdrottOnline - Administration Grund

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om medlemsregistret och digital närvaroregistrering av LOK-stödsaktiviteter.

Innehåll:

• IdrottOnline-systemet
  • Min sida
  • Föreningsinfo-fliken
  • Medlemsregistret
    • Lägga till ny medlem/-ar
    • Söka och hantera medlemmar
    • Roller
    • Grupper
    • Föreningsrapporten
  • LOK-stödsmodulen - Hur du närvaroregistrerar LOK-stödsaktiviteter digitalt.

Målgrupp
Personer som administrerar medlemsregistret och närvaroregistreringen av LOK-stödsaktiviteter.

Grundläggande datorvana

Förberedelser
Du som deltar behöver ha rollen klubbadministratör eller huvudadministratör i IdrottOnline. Ni skall ha aktiverat föreningens sida i Idrottonline. Läs mer på www.idrottonline.se. Du behöver ha med dig personliga inloggningsuppgifter till IdrottOnline.

Övrigt
Utbildningen sker digitalt, du får en länk skickad till dig som du ansluter till strax före utbildningens start.

Anmälan
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709-26 57 91.

Kallelse
Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka 2-3 dagar före utbildningen.

• 2021-09-20
    • 2021-09-23 17:30 - 21:00
  • Digitalt via länk
  • Aleksandra Cander
  • 300 kr/deltagare, max 500 kr/förening om ni är fler från samma förening. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.
  • Anmälan är bindande. Att utebli utan att lämna återbud medför att deltagaravgiften faktureras föreningen. Gäller även deltagare som deltar kostnadsfritt. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.