Rörelseförståelseutbildning - Kramfors

Ju fler rörelser man behärskar, desto roligare blir det att röra på sig. Det i sin tur gör att kreativiteten ökar liksom lusten att utforska nya sätt att vara fysiskt aktiv. Nyckeln är att lära hjärnan att kontrollera musklerna under rörelse.

Rörelseförståelse är en helhetssyn på fysisk aktivitet, där målet är att fler ska röra på sig hela livet. Genom rörelseförståelse i träning och tävling utvecklar du dina färdigheter inte bara fysiskt, utan även socialt, psykiskt och idrottsligt.

Rörelseförståelse är mer än att kunna utföra en mängd olika rörelser. Det handlar om att alla ska kunna känna glädjen och viljan att röra sig. Att utveckla alla så att de vill, vågar och kan vara fysiskt aktiva hela livet.

Om du vill, vågar och kan vara aktiv får du

• självförtroende av att röra på dig
  • motivation till att röra på dig
  • kunskap och kompetens om hur det går till
  • förståelse för varför det är viktigt att vara fysiskt aktiv.

• 2021-10-08
    • 2021-10-12 18:00 - 20:30
  • Kenneth Söderberg
  • 1000 SEK
  • Kostnaden faktureras din förening om inget annat angivits. För dig som tillhör en idrottsförening i Västernorrland så subventioneras utbildningen genom Projektstöd-utbildning 500:-/deltagare. Subventionen kommer till föreningens angivna konto i IdrottOnline.
  • Anmälan bindande och kostnaden faktureras din förening i efterhand.

• 2021-10-08
    • 2021-10-12 18:00 - 20:30
  • Kenneth Söderberg
  • 1000 SEK
  • Anmälan bindande och kostnaden faktureras din förening i efterhand.