Webbanmälan

Sportlunch-Vilka psykologiska egenskaper skapar större chans till framgång?

Jag tänker att föreläsningen kommer att handla om framgångsfaktorer, dvs vilka egenskaper som gör att jag i högre utsträckning kan nå framgång i livet och hur jag på egen hand kan jobba för att stärka dessa faktorer. Konkreta exempel från min långa tränarbakgrund varvat med teorier och modeller för hur det hela hänger ihop. 

//Fredrik Wandus 

OBS! Ingen anmälan behövs utan klicka bara på ZOOM-länken nedan för att komma till föreläsningen. 

Om Fredrik:

Fredrik har en gedigen meritlista och är bland annat utbildad idrottslärare, certifierad elitidrottstränare, har gått Sveriges högsta tränarutbildning (ETU), utbildar personliga tränare, undervisar på sjukgymnastprogrammet vid Linköpings Universitet och har varit Flygvapnets idrottschef under 11 år. Som elitidrottstränare har han arbetat med ett stort antal lag och enskilda idrottare på nationell och internationell elitnivå, bland annat simhopplandslaget och Anna Lindberg, BIK Karlskoga, Linköpings HC, Åtvidabergs FF, Degerfors FF, Lotta Wahlin och Caroline Larsson. Wandus är även testledare för Sveriges olympiska kommitté.

Källa: Fredrik Wandus | Sport Competence

ZOOMLÄNK

https://zoom.us/j/93570010880?pwd=dm5VWEIvMEtuSWhTR2YrOFkzRG9IUT09

Om kod efterfrågas

Meeting ID: 935 7001 0880

Passcode: 130905

Information

    • 2021-11-11 12:00 - 13:00
  • Digitalt via ZOOM
  • Fredrik Wandus

Information

    • 2021-11-11 12:00 - 13:00
  • Digitalt via ZOOM
  • Fredrik Wandus

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.