Föreningsdomarkurs Borlänge

Dalarnas Ishockeyförbund inbjuder härmed till föreningsdomarkurs i Borlänge 210926.

Kursens syfte är att utbilda domare som kan hjälpa den egna klubben med deras interna serier, döma i distriktets ungdomsserier,

men även förkovra de som redan dömer ungdomsmatcher och har för avsikt att utbilda sig vidare som domare eller linjemän.

Varje förening som bedriver ungdomsishockey skall sända deltagare till kursen!

Observera att matcher i ungdomsserierna får dömas endast av legitimerade domare, innebärande att

föreningsdomare måste genomgå av distriktsförbundet anordnad kurs.

Kursavgift:          1500:-/anmält lag till seriespel. Kursavgiften faktureras resp. förening efter kursen.

Upplysningar:     Dalarnas Ishockeyförbunds kansli 072-511 09 00 eller Felipe Londoño 076-114 38 12

• 2021-09-26 09:00 - 16:00
  • Borlänge
  • Douglas Hurtig

• 2021-09-26 09:00 - 16:00
  • Borlänge
  • Douglas Hurtig
Ett arrangemang av SISU Idrottsutbildarna, idrottens eget studieförbund. Vi jobbar med bildning och utbildning inom idrotten, och stimulerar till människors lärande.

Vi består av tre delar: studieförbundet SISU Idrottsutbildarna, förlaget SISU Idrottsböcker och Bosön Idrottsfolkhögskola. Tillsammans och var för sig driver vi på och stöder utveckling inom idrotten.