Antidoping, regelverk och kosttillskott

Den här föreläsningen ger en bra grund i ämnet och vänder sig till ledare, aktiva idrottare och föräldrar. Hur ser vårt samhälle ut idag? Vad är doping inom idrotten och vilka risker finns det med att äta kosttillskott?

Föreläsning via det digitala verktyget Teams.

Antidoping och kosttillskott, samt idrottens regelverk.

Den här föreläsningen ger en bra grund i ämnet och vänder sig till ledare, aktiva idrottare och föräldrar. Det är viktigt  att veta vad som är doping inom idrotten och vilka risker det finns med att äta kosttillskott.

Länken till föreläsningen kommer skickas till den e-post du uppger i anmälan. Detta görs ett par dagar innan föreläsningen.

Sara Lindfors, sara.lindfors@rfsisu.se

___________________________________

Länken till föreläsningen kommer skickas till den e-post du uppger i anmälan.
Detta görs ett par dagar innan föreläsningen.

Om du drabbas av tekniska problem vid anmälan, skicka namn, fullständigt personnummer,
organisation, arrangemangets namn och datum till norrbotten@rfsisu.se.

___________________________________

Information till idrottsföreningar i Haparanda:
Föreläsningen ingår i Haparanda kommuns satsning "Utmärkt Förening". En satsning på föreningsutveckling, värdegrundsarbete och kvalitetsarbete.

• 2022-03-13
    • 2022-03-16 19:30 - 20:30
  • Teams alt. Zoom
  • Sara Lindfors

• 2022-03-13
    • 2022-03-16 19:30 - 20:30
  • Teams alt. Zoom
  • Sara Lindfors
  • Föreläsningen är kostnadsfri.